Regulamente COVID-19 pentru vizita la baza noastră

Începând cu 15.06, bazinul nostru se va redeschide publicului după un an și 4 luni de așteptare.
A fost o perioadă grea în care reglementările autorităților nu au permis aproape deloc redeschiderea bazinelor interioare.

Sperăm din tot sufletul că restricțiile ridicate recent nu se vor întoarce și ne vom putea reveni la o normalitate, nouă, adaptată, o normalitate care să ne permită să facem sport și să ne bucurăm de bazin când și cum ne dorim.

Pentru a fi posibil acest scenariu, este foarte important în continuare să respectăm regulile și să ne protejăm pentru a fi în afara oricărui pericol. Indiferent de decizia ta de a te vaccina sau nu, accesul tău la bazin nu este restricționat. Dar asta nu înseamnă în nici un moment că regulile vor fi opționale.

Arena Aqua Sport găzduiește și educă în materie sportivă peste 1500 de copii anual și are cam 500 de clienți de agrement care îi calcă pragul. Avem peste 15 oameni în echipă care fac tot ceea ce pot pentru a avea un mediu propice pentru a te relaxa și antrena. Toate persoanele din această listă – clienți, cursanți, angajați sau colaboratori sunt o rotiță în mecanismul nostru și nu putem funcționa cum trebuie dacă cineva se îmbolnăvește. Așa că ai grijă de ei, de tine și respectă distanța, spațiul personal, igiena echipamentelor și mobilierul din vestiar.

Te rog consultă regulamentele noastre pentru – Acces general bază, Acces sală de fitness, Acces bazin agrement și Acces cursuri de înot.

Te așteptăm cu drag!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *