Aparate

Clubul ofera clientilor sai prilejul de a-si intretine sanatatea si frumusetea fizica punandu-le la dispozitie o sala dotata cu ultima tehnologie Wellness de la TechnoGym, lider mondial in domeniul echipamentelor de fitness. TechnoGym a fost furnizor oficial de echipamente sportive in cadrul Jocurilor Olimpice de la Sydney 2000, Atena 2005, Torino 2006 si Beijing 2008.

Pentru cei care doresc sa efectueze exercitii cardio, sala este dotata cu benzi de alergare, biciclete stationare, biciclete eliptice, aparate wave, steppere si top. Este foarte importand de stiut ca aparatele se adreseaza tuturor grupelor musculare.

Pentru confortul dumneavoastra, aparatele beneficiaza, de asemenea, de Touch Screen LCD, putand astfel sa urmariti emisiunile TV preferate sau sa ascultati muzica, in timp ce alergati sau pedalati.

Cardio Wave se deosebeste de tot ceea ce exista in domeniu, permitand o miscare complexa, simultana in trei planuri : sagital, frontal si transversal. Se pot efectua miscari de extensie, abductie si rotatie, astfel fiind lucrati intr-un mod foarte eficient muschii membrelor inferioare, cu accent pe fesieri.

Stepperul este un aparat ideal pentru tonifierea coapselor, a picioarelor, a feselor si a muschilor spatelui, permitand efectuarea unor excercitii cardio efeiente si relaxante.

Topul este un aparat cardio actionat cu ajutorul membrelor superioare. Apartul poate fi folosit cu succes si de catre persoanele cu dizabilitati motorii ale membrelor inferioare.

Ca metoda antistres, Arena Aqua Sport va propune streching-ul. Exercitiile de streching induc o stare generala de bine, confera flexibilitate, intaresc si cresc mobilitatea articulatiilor, detensioneaza musculatura si ard caloriile nedorite. Pentru ca nu suprasolicita organismul, streching-ul poate fi practicat la orice varsta.