miha bodytec logo

Proiectat şi fabricat după cele mai înalte standarde din Germania, aparatul miha bodytec este o premieră mondială inovativă, fiind un aparat de antrenament prin Electro Stimulare a Musculaturii (EMS). S-a demonstrat prin studii ştiintifice faptul că produce efecte vizibile şi tangibile într-o perioadă scurtă de timp.

Echipamentul miha bodytec este compus dintr-un panou de control de mărimea unui laptop conectat la o vestă care are electrozi incorporati. Sistemul modular este completat cu o curea pentru fesă şi electrozi speciali pentru picioare şi brate. Prin intermediul electrozilor grupurile musculare cu care doreşte să lucreze utilizatorul precum şi grupurile corespondente (antagoniste) sunt stimulate în mod simultan activând şi musculatura adâncă. Cele zece perechi de electrozi pot stimula toate grupurile musculare ale corpului în acelaşi timp.

Aparatul miha bodytec ilustrează dezvoltarea principiului electro stimulării EMS, care poate fi utilizat atât în cazul sportivilor de performantă cât şi pentru scopuri terapeutice, astfel lărgind optiunile de antrenament şi terapie pentru profesionişti. Echipamentul EMS are aplicabilitate pentru foarte multe industrii şi domenii de activitate, fiind utilizabil pentru creşterea performantelor, slăbire, tonificare, formarea corpului, scăderea grăsimii corporale şi reducerea anumitor dureri. În plus, antrenamentul cu miha bodytec produce rezultate durabile pe termen lung.

Echipamentul EMS poate fi utilizat în pozitii statice, de către persoane cu probleme locomotor pentru creşterea fortei musculare; în pozitii dinamice cu mişcări specifice de antrenament sau împreună cu biciclete eliptice sau alte aparate mehanice de antrenament, astfel reducând timpul în care se obtine rezultate şi îmbunătătind performantele. Datorit nivelului redus de tensionare, spre deosebire de metodele de antrenament de fortă conventională, miha bodytec nu afectează inima şi încheieturile, fiind sigur şi mai eficient decât alte tipuri de echipamente similare de electro stimulare de pe piată.

Sistemul de electrozi este simplu de montat iar unitatea de control este singurul echipement portabil din lume care să fie capabil de un antrenament pentru întregul corp. Panoul de control are mărimea unui laptop şi poate fi uşor pus într-o geantă, fiind ideal pentru persoane care călătoresc mult sau pentru medici, antrenori care se deplasează la clientii lor. Utilizarea panoului de control, precum şi a vestei poate fi înteleasă foarte uşor. În plus, panoul are un cititor de carduri cu chip incorporat ceea ce permite înregistrarea şi repornirea planurilor de antrenament personalizate doar prin apăsarea unui singur buton, făcând trainingul mai simplu şi mai eficient.

Pentru mai multe informatii despre miha bodytec, vă rugăm să ne contactati prin email sau telefon: 0256 – 213 103