Fitness

Clubul oferă clienților săi prilejul de a-și întreține sănătatea și frumusețea fizică punându-le la dispoziție o sală dotată cu tehnologia Wellness de la TechnoGym, lider mondial în domeniul echipamentelor de fitness.

TechnoGym a fost furnizor oficial de echipamente sportive în cadrul Jocurilor Olimpice de la Sydney 2000, Atena 2005, Torino 2006 și Bejing 2008.

Pentru cei care doresc să efectueze exerciții cardio, sala este dotată cu benzi de alergare, biciclete staționare, biciclete eliptice, aparate wave, steppere și top. Este foarte important de știut că aparatele se adresează tuturor grupelor musculare.

Cardio Wave se deosebește de tot ceea ce există în domeniu, permițând o mișcare complexă, simultană în trei planuri; sagital, frontal și transversal. Se pot efectua mișcări de extensie, abducție și rotație, astfel fiind lucrați într-un mod foarte eficient mușchii membrelor inferioare, cu accent pe fesieri.

Stepperul este un aparat ideal pentru tonifierea coapselor, a picioarelor, a feselor și a mușchilor spatelui, permițând efectuarea unor exerciții cardio eficiente și relaxante.

Topul este un aparat cardio acționat cu ajutorul membrelor superioare. Aparatul poate fi folosit cu succes și de către persoanele cu dizabilități motorii ale membrelor inferioare.

De asemenea la noi veți găsi și sistemul TRX foarte bun pentru a lucra cu greutatea proprie cât și multe alte sisteme de antrenament mobile.

Ca metodă antistres, Arena Aqua Sport vă propune streching-ul. Exercițiile de streching induc o stare generală de bine, conferă flexibilitate, întăresc și cresc mobilitatea articulațiilor, detensionează musculatura și ard caloriile nedorite. Pentru că nu suprasolicită organismul, streching-ul poate fi practicat la orice vârstă.