Testează-ți flexibilitatea și câștigă un abonament gratuit

Încă de când suntem mici, alergăm, înotăm, schiem, pedalăm sau ne dăm cu rolele, jucăm baschet, volei, fotbal și facem tot felul de activități în primul rând pentru că ni se pare distractiv. De aceea, în perioada copilăriei, rar se întâmplă să treacă o zi fără să ieșim afară să ne mișcăm.

E ceva firesc. Cine spune că sportul nu merge mână-n mână cu distracția? Noi spunem nu doar că cele două se potrivesc perfect, dar credem că dacă condimentăm antrenamentul cu puțin amuzament, șansele să adăugăm mișcarea zilnică la modul de viață cresc considerabil. Cu toate acestea în gând, vă provocăm și pe voi să ne arătați cât de mult vă doriți să veniți zilnic la înot.

Tot ce e nevoie să faceți e să urmăriți videoclipul de mai jos, să vă testați abilitățile și să ne trimiteți încercările în comentarii până în 22 februarie prin comentarii pe pagina noastra de facebook. Câștigătorul va fi premiat cu un abonament full-time de o luna (acces la bazin și sală).

Avem un premiu și pentru cea mai creativă încercare (în cazul în care există), premiul fiind desemnat de echipa bazei. Tot un abonament de o luna full-time.

Succes!

Regulamentul concursului:
1. Îl vom extrage prin random.org în 23 februarie.
2. Nu se acceptă video-uri editate tehnic, prin care să rezulte succesul testului.
3. Abonamentele câștigate sunt nominale și nu sunt transmisibile cu o singură excepție – în cazul în care câștigătorul are un abonament activ la baza noastră.
4. Arena Aqua Sport își declină responsabilitatea pentru eventualele accidentări provocate de încercarea de trecere a testului.